06 42 60 40 26

info@mariannemaakt.nl

Hoe werkt het?

Uitleg van de dagmenu’s

Ik kook elke week voor vaste en losse klanten in Utrecht. Bestellen kan voor maandag, dinsdag en donderdag. Als je voor 20.00 uur de avond ervoor besteld kom ik het de volgende avond op mijn bakfiets bezorgen.

De dagen
De gerechten worden enkel aangeleverd op maandag, dinsdag en donderdag. Dit betekent dat je voor deze dagen een bestelling kunt plaatsen en dat het gerecht op die dag wordt bezorgd. De gerechten variëren per dag en per week. Door op de dag te klikken in het menu vind je de gerechten per dag.

Wanneer moet ik bestellen?
Je dient 1 dag van tevoren te bestellen, uiterlijk voor 20:00 uur zodat ik de volgende dag jouw gerecht vers kan bereiden en deze kan leveren. Als je dus een gerecht wilt ontvangen op maandag dan dien je in het menu naar ‘gerecht voor maandag’ te navigeren onder de dagmenu’s. Je dient de bestelling dan uiterlijk voor zondagavond 20:00 uur te plaatsen. Verder informatie met betrekking tot het bezorgen ontvang je tijdens het afrekenen.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt eenvoudig met iDeal betalen op mijn website. Ik bied ook enkele alternatieve betalingswijze aan, welke je treft tijdens het afrekenen (bankoverschrijving, creditcard).

Uitleg van de taarten

Ik bied zowel standaard taarten aan als persoonlijke taarten. 

Standaard taarten
De standaard taarten kunnen altijd worden besteld tegen vaste prijzen. Het assortiment vind je onder het menu -> standaard taarten. 

Persoonlijke taarten
Wil je een taart op maat laten maken voor bijvoorbeeld de verjaardag van jouw geliefde of kind? Ook dat is mogelijk, ik kan alles op verzoek maken en je hebt zelf de mogelijkheid om de omvang, smaak etc. te bepalen. De persoonlijke taarten zijn verschillend in prijs omdat er veel verschil zit in ingrediënten en het aantal personen. Voor een exacte prijs adviseer ik om even contact op te nemen. 

De opties en voorbeelden kun je vinden onder het menu -> persoonlijke taarten. 

 

Scroll naar boven