Hoe werkt het?

Uitleg van de dagmenu’s 

De dagen:
De gerechten worden enkel aangeboden op maandag, dinsdag en donderdag. Dit betekent dat u voor deze dagen een bestelling kunt plaatsen en dat het gerecht op die dag wordt bezorgd. De gerechten variëren per dag en per week. Door op de dag te klikken vindt u de gerechten voor maandag – dinsdag en donderdag. U kunt zelf ook navigeren naar de dagmenu’s in de menubalk.

Wanneer moet ik bestellen? 
U dient 1 dag van tevoren te bestellen, uiterlijk voor 20:00 uur zodat wij de volgende dag uw gerecht vers kunnen bereiden en deze kunnen leveren. Als u dus een gerecht wilt ontvangen op maandag dan dient u in het menu naar ‘gerecht voor maandag’ te navigeren onder de dagmenu’s. U dient de bestelling dan uiterlijk voor zondagavond 20:00 uur te plaatsen. Verder informatie met betrekking tot het bezorgen ontvangt u tijdens het afrekenen.

Hoe kan ik betalen?
U kunt eenvoudig met iDeal betalen op onze website zodat u het gerecht alleen nog maar hoeft af te halen en niet meer ter plaatse hoeft te betalen. Wij bieden ook enkele alternatieve betalingswijze aan, welke u treft tijdens het afrekenen (bankoverschrijving, creditcard).

Uitleg van de taarten

Wanneer moet ik bestellen? 
U dient de taarten uiterlijk 3 dagen van tevoren te bestellen maar wij raden u aan tijdig te bestellen.

Hoe kan ik betalen?
U kunt uw bestelling betalen bij het afhalen of bezorgen. 

Waar kan ik de taart(en) afhalen? 
U kunt de taarten afhalen of laten bezorgen in overleg. Het exacte adres is: Professor Ritzema Boslaan 79 | 3571CN Utrecht. Afhalen kan alleen indien u een bestelbevestiging heeft en kan niet zonder bestelbevestiging omdat de taarten vers voor u worden bereid en wij niet standaard de gerechten klaar hebben staan.