06 42 60 40 26

info@mariannemaakt.nl

Chef aan huis

Iets te vieren en geen zin of tijd om zelf uren in de keuken te staan? Dan ben ik er om een ongelooflijke eetervaring in jouw eigen huis te creëren. Heerlijk genieten van smaakvolle gerechten of hapjes in uw eigen omgeving.

Van een romantisch diner, een gezellige avond met vrienden of familie, tot een uitgebreide borrelplank, het kan allemaal.
Samen komen we tot een menu op maat, waarbij we rekening houden met je persoonlijke wensen, want iedere hap moet een feestje zijn. Ik maak gebruik van verse ingrediënten en kook met passie en aandacht voor detail. Ik zorg dat het eten tot in de puntjes is verzorgd.
Ik duik bij jou de keuken in en verras jouw gasten met een culinaire ervaring!

Zin gekregen…? Vraag bij mij gerust naar de mogelijkheden.

Scroll naar boven